SG-NDT

Wervelstroom, maar dan anders

SG NDT is opgericht door Rock Samson en Hervé Gac, gecombineerd 55 jaar aan ervaring op het gebied van geavanceerde NDO technieken (o.a. RD-Tech). Zo'n 10 jaar geleden besloten zij om klanten originele producten en een optimale respons te bieden. SG-NDT heeft een hoogwaardig technologisch platform ontwikkeld dat past bij de behoeften van klanten.

Meer over SG-NDT
S2G2 platform

Een flexibel platform voor alle vormen van elektromagnetische inspectie

Het S2G2-instrument weegt ongeveer 4,5 kg , waardoor het het meest compacte Eddy Current Testing-instrument op de markt is. Het is gemakkelijk mee te nemen en erg stevig.
Ingebouwde veelzijdigheid
Het niet-destructief testen van buizen en oppervlakken is gebaseerd op verschillende diepgaande technische technieken. Deze technieken zijn afhankelijk van de toepassingen en de gebruikte materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Maak gebruik van de ingebouwde capaciteiten van de S2G2-800 door een van de volgende testtechnologieën te combineren om aan uw specifieke behoeften te voldoen:
Wervelstroomtesten (ECT)
Eddy Current Array (ECA)
Remote-Field Testing (RFT)
Near Field Testing (NFT)
Near-Field Array (NFA)
Magnetische fluxlekkage (MFL)
Gebaseerd op een geheel nieuwe digitale technologie, is de S2G2 gevoelig voor defecten die anders onopgemerkt zouden blijven door andere instrumenten dankzij onze signaal-ruisverhouding.

Het S2G2 Eddy Current platform