Advies nodig? Neem direct contact op!

Over ons

Testen met zeker resultaat!

De Looper NDO is opgericht in 1982. Onze dienstverlening bestaat uit het verkopen van gebruiks- en verbruiksartikelen, chemicaliën en apparatuur ten behoeve van Niet-destructief onderzoek (NDT/NDO). Van eenvoudige tot professionele/industriële oplossingen. Wij leveren onze producten aan afnemers in diverse industrieën in de Benelux en daarbuiten.

Onze kernwaarden

Klantgericht
Onze klanten vinden we belangrijk. Luisteren naar wat de klant wil en nodig heeft. Daarnaast willen we weten of onze dienstverlening nog aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Hiervoor gaan we met klanten in gesprek en houden we jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek.

Goede prijs/kwaliteit houding
Wij streven naar een goede prijs / kwaliteit verhouding. Door jarenlange samenwerking en een goede relatie met onze leveranciers kunnen wij onze klanten een goede prijs / kwaliteit bieden. Daarnaast streven we ernaar om te innoveren en nieuwe producten aan ons leveringsprogramma toe te voegen.

Uit voorraad leveren
We vinden het belangrijk dat onze klanten vooruit kunnen. Daarom is ons basis assortiment uit voorraad leverbaar.

Door het hanteren van bovenstaande waarden hebben we in de afgelopen vier decennia een mooi, betrouwbaar en stabiel bedrijf neergezet en hebben al veel klanten kunnen testen met zeker resultaat!