Over ons

De Looper NDO is een technische groothandel en een betrouwbare partner wanneer u voor uw kwaliteitscontrole kiest voor niet-destructief onderzoek (NDO/NDT).

Al 35 jaar leveren wij een breed pakket aan NDO-verbruiksartikelen, inspectieapparatuur, accessoires en analyse-instrumenten van gerenommeerde internationale merken. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan benodigdheden voor al hun NDO inspectie en kwaliteitscontroles.

Onze producten worden onder andere gebruikt bij het opsporen van oppervlaktefouten en onzichtbare afwijkingen in metalen en niet-poreuze materialen, het meten van wanddikte, het bepalen van de materiaalsamenstelling, controle van lasnaden, evenals het opsporen van productiefouten,  inwendige corrosie, slijtage en beschadigingen.

In ons leveringsprogramma vindt u alle chemicaliën voor niet destructief materiaalonderzoek. De complete lijn van Magnaflux chemicaliën wordt veelal uit voorraad geleverd. Onder meer de merken Spotcheck® en Zyglo® voor kleurcontrast en fluorescerend penetrant onderzoek, testinkten van de merken Magnavis®, Magnaglo®, Bycotest® en Tiede® voor kleurcontrast en fluorescerend magnetisch scheuronderzoek, evenals de merken Sonotech® ultrasoon koppelmiddel en Daraclean® alkalische industriële reinigingsvloeistoffen. Ieder speciaal ontwikkeld voor specifieke inspectiedoeleinden. De bijbehorende testapparatuur, accessoires en proces-controlemiddelen voor magnetisch (MPI)- en penetrant scheuronderzoek (LPI) worden ook geleverd door De Looper NDO.

Merken als Hitachi voor coating dikte meters, Rohmann voor wervelstroomapparatuur, de range van Kowolux van filmviewers voor industriële radiografie, chemicaliën van Helling NDT, de UT probes van GB Inspection en de ultrasoon apparatuur van Sonotec zijn een mooie aanvulling op ons assortiment.

We zijn geen prijsvechter. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten en apparatuur. Dit betekent niet direct dat goed duur hoeft te zijn! Ontdek onze toegevoegde waarde. Neem gerust contact met ons op. We hebben vast een passende oplossing!

Onze webshop geeft u inzicht in ons complete assortiment. Dankzij onze grote voorraad verbruiksartikelen is een snelle levering gegarandeerd.