Advies nodig? Neem direct contact op!

Betaalmethoden webshop

De Looper NDO is opgericht in 1982. Onze dienstverlening bestaat uit het verkopen van gebruiks- en verbruiksartikelen, chemicaliën en apparatuur ten behoeve van Niet-destructief onderzoek (NDT/NDO). Van eenvoudige tot professionele/industriële oplossingen. Wij leveren onze producten aan afnemers in diverse industrieën in de Benelux en daarbuiten.

Het veilig afrekenen van uw bestelling kan op verschillende manieren. Van iDEAL, Belfius, Creditcard tor PayPal.
Kies bij het afronden van uw bestelling voor de betaalmethode die het beste bij u past.

iDEAL

Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland.
Via iDEAL kunt u via uw eigen bank een betaling uitvoeren. Om te betalen kiest u uw eigen bank in de laatste stap van het bestelproces. De banken die worden ondersteund door iDEAL zijn:
– ABN Amro Bank
– ASN Bank
– Bunq
– Van Lanschot Bankiers
– Handelsbank
– ING
– Knab
– Rabobank
– RegioBank
– SNS Bank
– Triodos Bank
En anderen

Creditcard

Betaal uw bestelling online via een creditcard van Visa, American Express, Maestro, MasterCard. Een eenvoudige manier om uw bestelling af te ronden met extra aankoopbescherming geregeld via de creditcardmaatschappij.

PayPal

Internationaal populaire online betaalmethode met veiligheidsgarantie. Via uw eigen PayPal-account kunt u uw bestelling afronden. Let wel op dat aan uw PayPal-account een bankrekeningnummer of creditcard gekoppeld is. Door de Aankoop- en Verkopersbescherming biedt PayPal extra zekerheid voor alle partijen.

Bankcontact

De bekendste online betaalmethode van België. De betaling wordt afgerond via uw eigen bank.

SEPA overboeking

Het is ook mogelijk om uw bestelling vooraf te betalen middels een overschrijving. Zodra het bedrag op onze rekening staat, zal de bestelling worden uitgeleverd.

KBC/CBC-Betaalknop

De KBC / CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Via deze betaalmethode kunnen Belgische klanten via hun eigen bank een bestelling afronden. Het is een directe betaalmethode met realtime terugkoppeling. Binnen de check-out is er de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Belfius Pay Button

Een populaire Belgische bank met een eigen betaalknop. Het is een directe betaalmethode met realtime terugkoppeling. Iedereen met een Belfius rekening kan de betaalknop gebruiken.