Advies nodig? Neem direct contact op!

Onze merken

De Looper NDO is (exclusief) vertegenwoordiger van de onderstaande fabrikanten en merken in de Benelux. Van de meeste al decennia lang en hier zijn we trots op!

Doordat we ons assortiment hebben gecompleteerd met andere merken, kunnen wij een complete oplossing bieden voor nagenoeg elk niet-destructief (kwaliteit)testvraagstuk.

Als exclusief distributeur van Magnaflux vindt u bij De Looper NDO het complete NDT assortiment van Magnaflux in de Benelux. Alles wat u nodig heeft voor- en tijdens magnetisch deeltjes onderzoek en penetrant scheuronderzoek. Of u deze testmiddelen of apparatuur nu op locatie gebruikt, in uw NDO werkplaats, magazijn of laboratorium, wij bieden een passende oplossing. Van modulaire penetrant lijnen tot geautomatiseerde MPI banken, maar ook elektro jukmagneten, procescontrolemiddelen en alle Magnaflux verbruiksartikelen in 400 ml spuitbus, jerrycan van 54 tot 1.000 liter vaten.

De Looper NDO heeft alle reguliere Magnaflux verbruiksartikelen zoals de gehele productlijn Magnavis en Bycotest zwarte en testinkt, contrastverf, reinigers en verf verwijderaars, evenals Magnaglo fluorescerende testinkten ruim op voorraad. Evenals de Spotcheck en Bycotest rode en van lage gevoeligheid niveau 0,5 tot niveau 2 en Zyglo fluorescerende penetrant vloeistoffen tot level 4. De bijbehorende ontwikkelaars en cleaner bieden wij in spuitbusvorm of bulk.

Lasinspectietools en instrumenten van Insize. 
Voor lasinspectiegereedschap, meetinstrumenten en tools voor het uitvoeren van visuele inspectie verkopen wij de producten van INSIZE. Het uitgebreide assortiment bestaat uit ruim 10.000 verschillende gereedschappen en meetinstrumenten. Van kleine inspectiespiegels tot microscopen, lasinspectiekoffers, digitale loepen of klassieke lashoekmeters. 

magnaflux-new
Magnaflux produceert verbruiks-artikelen en appratuur voor LPI & MPI. De Looper NDO is al sinds 1982 exclusief distributeur en voorraadhouder van Magnaflux in de Benelux
Echo Ultrasonics produceert koppelmiddel voor ultrasoon wanddiktemeting en flawdetectie. De Looper NDO is sinds 2018 exclusief distributeur van Echo Ultrasonics in de Benelux
helling-new
Helling is een Duitse leverancier van NDT verbruiksartikelen en UV lampen. De Looper NDO bv is de Benelux verdeler voor Helling NDT.
ndtconsultants-new
kowotest-new
ie-ndt-new
painttest-new
hirst-new

Van 15-7 tot 21-7
zijn wij helaas gesloten i.v.m. vakantie.