Kalibratie

Voorkom problemen en voldoe aan de specificaties

De Looper NDO kan het onderhoud, reparatie en kalibratie verzorgen voor NDO apparatuur uit haar assortiment.  Dit geldt ook voor kalibraties volgens ISO 17025 .

U kunt via dit formulier een kalibratie  aanvraag doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij bieden de volgende opties voor kalibraties:

1.Kalibratie door de fabriek:
Kalibratie en preventieve service door de fabriek. Van toepassing bij De Looper NDO aangeschafte apparatuur en instrumenten. Fabriekseigen kalibratie volgens de standaarden ten tijden van productie.

2. Geaccrediteerde kalibratie:
Externe kalibratie door geaccrediteerd laboratorium. Van toepassing op bepaalde meetinstrumenten voor UV(A), lux, weerstand, temperatuur en stroom.

3. Basis controle op enkele parameters
Jaarlijkse controle door De Looper NDO. Van toepassing op enkele door ons geleverde draagbare instrumenten. Let op: geen geaccrediteerde kalibratie.

(check van yokes op trekkracht, Meten van UVA lampen op minimale output en wit licht emissie, controle en adjustering van UVA en witlichtmeters, controle van basis wanddiktemeters op geluidssnelheid en stepwedge)

Wij ontzorgen u graag en bieden desgewenst lange termijn onderhoudscontracten of SLA’s aan. U ontvangt ruim voor het verlopen van de kalibratie een bericht van ons om uw instrument in te plannen. Om lange kalibratie of levertijden bij reparatiewerkzaamheden te overkomen, bieden we een indien beschikbaar, huurinstrumenten aan.