Magnaflux

Als marktleider op het gebied van Niet-destructief onderzoek (NDT/NDO) heeft Magnaflux deel uitgemaakt van de vooruitgang van de wereld bij het ontwikkelen van veiligere onderdelen voor auto’s; ervoor gezorgd dat zelfs na honderden opstijgingen en landingen een vliegtuig veilig zijn passagiers naar de hemel kan vervoeren; het staal dat in de hoogste gebouwen wordt gebruikt wordt getest zodat degenen die er wonen en werken veilig zijn.

Naast kantoren in het VK en Duitsland hebben zij een uitgebreid netwerk van meer dan 100 distributeurs om ervoor te zorgen dat klanten het juiste niveau van ondersteuning hebben. Wij is sinds 1982 exclusief distributeur van Magnaflux. Gestart in Nederland en sinds 2008 ook in België.

In 2006 kocht Magnaflux Tiede in Duitsland. Nu opererend als Magnaflux GmbH. Hier vindt de productie van hoogwaardige apparatuur en accessoires plaats.

In 2008 kochten zij Bycotest in Zweden. De Bycotest-producten worden voornamelijk in Scandinavië verkocht en zijn synoniem geworden voor zowel hoogwaardige als veiligere chemieproducten.

De Looper NDO levert als enige in de Benelux het volledige Europese Niet-destructieve leveringsprogramma van Magnaflux. Denk hierbij aan de Zyglo & Spotcheck penetranten, Magnaglo magnetische inkten en de inspectieapparatuur. Bovendien hebben wij de LED UV lampen en het Ultrasoon koppelmiddel van Sonotech in haar leveringsprogramma.

www.magnaflux.eu