Magnaflux Ferrotest GWH AC & HWDC Power Packs voor MPI en demagnetisatie

De Magnaflux mobiele power packs van de Ferrotest GWH serie bieden zowel AC als HWDC. Om proefstukkenn te magnetiseren, genereren ze teststromen van 1050 ampère (GWH 15) tot 7100 ampère (GWH 100). Vanaf GWH 60 gebeurt de voorselectie van de aard van de stroom door de keuzeschakelaar. De teststromen zijn in effectieve waarden door een digitale display en traploos instelbaar. de Ferrotest GWH serie is ook uitermate geschikt om grote componenten snel te demagnetiseren.

Beschrijving

Alle Ferrotest units zijn voorzien van de volgende ingebouwde standaardfuncties:

Constante stroom-magnetisatie
Constante stroom wordt geactiveerd bij bediening van een optionele voet- of handschakelaar (let op: deze is niet standaard meegeleverd). Een elektronisch systeem regelt de teststroom van 0 tot maximaal in ca. 200 ms, waardoor onnodige piekbelasting van de netvoeding wordt vermeden.

Impuls magnetisatie
Als de impulswerking is geselecteerd, wordt een reeks enkele impulsen geproduceerd volgens een in de fabriek ingestelde aan / uit-inschakelduur van (1 s / 1 s).

Demagnetisatie
Nadat de demagnetisatie-instelling is geselecteerd, wordt de teststroom in ongeveer 600 ms geregeld van de ingestelde maximale waarde naar 0.

Specificaties: 

  • EN 60204-1:2006
  • EN ISO 9934-3:2002
  • DIN VDE 0100-410:2007
  • DIN VDE 0100-540:2012
  • DGZfP richtlijn EM-0

Bij alle types dient een voetschakelaar of afstandsbediening te worden gebruikt om de  magnetisatie stroom, impuls magnetisatie of demagnetisatie te selecteren. Vanaf de GWH 60 is het schakelen tussen AC en HWDC mogelijk met een keuzeschakelaar.

* maximale teststroom gemeten met hoge stroomkabels, extern circuit 5 meter

> Ferrotest GWH Product Datasheet

> Ferrotest GWH Product Datasheet