NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017
Hierbij informeren wij u graag over onze lopende acties en ontwikkelingen
  • 35 Jaar De Looper NDO: Kennisdag 16 juni 2017
  • Lasinspectie kits
  • JWM 230 AC Yokes met korting
  • Maak kennis met Dennis Huijbregts
  • Kalender 2017 beschikbaar 
  • De Looper ANALYTICAL voor materiaalanalyse
JUBILEUM JAAR
In 2017 viert De Looper NDO haar 35-jarig bestaan! Het bedrijf is volop in ontwikkeling met name dankzij Erik van der Schouw die in 2011 samen met Danielle Heijms de zaak van zijn oom - Wil de Looper- overnam.
 
'De afgelopen 35 jaar is er veel gebeurd , maar we zijn zeer blij dat we na al die jaren nog steeds als technische groothandel een belangrijke speler zijn in de levering van NDO artikelen en inspectieapparatuur bij klanten in uiteenlopende markten de Benelux

We zijn trots op de persoonlijke band die we met vele klanten hebben. Want er is een hoop veranderd, maar dát niet. Nog steeds stellen we de klantrelatie binnen ons bedrijf centraal. Sinds jaar en dag mogen we gerenommeerdere merken als Magnaflux, Oxford Instruments en Rohmann exclusief vertegenwoordigen in de Benelux. Dit is zeker bijzonder te noemen. Natuurlijk zijn we ons bewust van de ontwikkelingen in de NDO technieken en spelen hierop in met uitbereidingen in ons leveringsprogramma en aanpassingen in onze dienstverlening. We doen ons uiterste best dat onze klanten hun inspecties kunnen uitvoeren met kwalitatief goede producten en de juiste inspectieapparatuur.' 

Noteer alvast vrijdag 16 juni aanstaande in uw agenda! Dan organiseren we ter gelegenheid van ons jubileum een NDO kennisdag voor al onze relaties. Met onze vaste merken verzorgen we workshops, worden nieuwe ontwikkelingen/technieken getoond, lezingen gehouden en staan we stil bij 35 jaar De Looper NDO. Een dag die u niet mag missen!  Ik en miijn team onmoeten u graag persoonlijk op deze bijzondere dag.'

Hartelijke groeten, 

Erik van der Schouw
Algemeen directeur 

 
LASINSPECTIE KITS

Voor volledige lasinspectie kits met alle benodigde lashoekmeters en andere meetapparatuur kunt u ook bij  De Looper NDO terecht. Wij beschikken over diverse kits, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Voor ieder budget en project hebben wij een passende kit! 

Onze kits worden met zorg samengesteld en bestaan uit diverse lashoekmeters van het gerenommeerde Amerikaanse merk GAL. Zo bent u ervan verzekerd dat uw lassen volgens de nieuwe NEN-EN 9010 normering gecontroleerd worden.

Neem
contact met ons op voor meer informatie
JWM 230 AC HAND YOKE NU MET KORTING

De yokes van Magnaflux maken het verschil onder zware omstandigheden en bieden een zeer lange levensduur. In verband met ons jubileum nu met korting!  

Nu van € 769,- voor € 529,-.
(zolang de voorraad strekt)


Bestel hier de JWM 230 AC Hand yoke

 
GRAAG STELLEN WIJ AAN U VOOR: DENNIS HUIJBREGTS

Begin 2017 is Dennis Huijbregts gestart als Commercieel medewerker binnendienst. Deze vader van vier kleine kinderen weet wat het is om te multitasken. Iets wat in deze functie prima van pas komt. In zijn arbeidsverleden heeft Dennis al veel ervaring opgedaan met binnendienst werkzaamheden. Om zijn NDO kennis bij te spijkeren volgt hij een training en wat dacht u van 'learning on the job'!  Hij denkt graag mee met de klant en doet zijn uiterste best om een aanvraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden met een passende offerte. Daarnaast verwerkt hij met zorg de orders en informeert hij onze klanten over de status van een bestelling. 

Dennis is te bereiken via de email: sales@delooperndo.com
of telefonisch op +31(0) 13 505 42 16.


KALENDER 2017
 
Wegens succes met één jaar verlengd: de De Looper NDO bureau kalender met de illustraties van Luc de Troch! We sturen deze graag naar u op. Laat ons via info@delooperndo.com weten wanneer u een exemplaar wilt ontvangen.  

Om beter in te spelen op de vragen uit de markt en om verder te professionaliseren is begin 2017 De Looper ANALYTICAL opgericht,  naast De Looper NDO. Alle activiteiten met betrekking tot de verkoop, service en support van het materiaalanalyse programma worden gedaan vanuit De Looper ANALYTICAL.
 
Vertrouwde kwaliteit en betrokkenheid
Voor u als klant verandert er niet veel meer dan de naam en de bedrijfsgegevens  Zoals u van ons gewend bent, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. We hebben geïnvesteerd in de kwaliteit van ons personeel. Hiermee kunnen we onze klanten naast het juiste (verkoop)advies ook de service en support bieden die wij vanzelfsprekend vinden. Daarnaast vinden we het belangrijk om in opdracht van onze klanten applicatiestudies, zoals bijvoorbeeld mineraal- of oxideanalyse of het bepalen van coatinglaagdikte en de samenstelling in galvano en anodiseertoepassingen, uit te kunnen voeren. De Looper ANALYTICAL verkoopt nieuwe maar ook gebruikte instrumenten (handheld, benchtops, portable/stationair).


 


Ervaar nu de nieuwste ontwikkeling op het gebied van QA/QC met de nieuwe Vulcan serie van Oxford Instruments.

Het lichtste gereedschap én snelste voor Laser Induced Breakdown Spectroscopy (LIBS) ter wereld. 

Kijk op www.delooperanalytical.com voor meer informatie en meldt u aan voor de nieuwsbrief. 




 
DOWNLOAD HIER ONZE PRODUCT CATALOGUS
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 De Looper NDO BV - All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@delooperndo.com

Meld je af voor deze nieuwsbrief