NIEUWSBRIEF JULI 2017
Hierbij informeren wij u graag over onze lopende acties en ontwikkelingen
 • Zomeractie UVe-Lux meter
 • Magnaflux Flood Light nu ook mét wit licht
 • Ultrasoon tasters uit voorraad leverbaar
 • Ultrasoon kits op maat
 • Prijsstijging Magnaflux ZR-10C
 • 12 oktober 2017 NDO Kennisdag
 • Zomer bezetting

ZOMERACTIE UVE-LUX METER

Het nauwkeurig meten van UV intensiteit én witlicht is essentieel voor het goed uitvoeren van fluorescerend magnetisch of penetrant scheuronderzoek. Wegens het uitfaseren van oudere types gecombineerde digitale radio UV photometers, waaronder de bekende Levy Hill MKVI meter en het alsmaar schaarser worden van onderdelen, bieden wij nu € 200,- retour bij inruil van uw oude (gecombineerde) UV en/of witlicht meter. De UVe- Lux is een compacte, lichtgewicht en robuuste lichtmeter, speciaal ontworpen voor gebruik in een NDT-omgeving. Mede dankzij de sensor met dubbele golflengten om zowel ultraviolet als zichtbaar witlicht te kunnen meten.

Enkele eigenschappen:
 • Hi-res OLED kleurenscherm met grote kijkhoek
 • Te koppelen met een PC via USB
 • IP65 
 • Voldoet aan ISO 3059
Vraag hier uw vrijblijvende offerte op. Download hier de brochure.

MAGNAFLUX FLOOD LIGHT NU OOK MÉT WIT LICHT

Hoge intensiteit Overhead Black Light. De nieuwe UV LED 365/30 Overhead lamp is ontworpen voor gebruik met fluorescerende penetrant en magnetische inspectieprocessen. De UV-LED 365-30 lamp is kostenefficiënt, heeft een zeer lange levensduur, uitzonderlijk gelijk verdeelde spot en een laag energieverbruik vergeleken met traditionele UV-lampen. Naast de versie met enkel UV licht (365 nm LED's), bieden we nu ook een versie met ingebouwde wit licht LED's.

Deze optie is vanaf juli 2017 exclusief bij De Looper NDO beschikbaar. Bekijk de lamp verder in detail of vraag een offerte aan via onze website.

ULTRASOON TASTERS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Op zoek naar hoogwaardige UT tasters voor gunstige prijzen? Binnen enkele dagen in huis! Ons aanbod reguliere ultrasoon tasters van GB Inspection Systems zijn voortaan uit voorraad leverbaar. Zo kunt u direct aan de gang! Bekijk hier de volledige brochure.

Naast de meest gebruikelijke tasters is het ook mogelijk custom made tasters te ontwikkelen voor specifieke projecten en toepassingen. Voor de mogelijkheden en meer informatie neemt u contact met ons op per 
e-mail of bel ons.

 

ULTRASOON KITS OP MAAT

Wij bieden voor diverse toepassingen, waaronder lasinspectie en onderzoek van gietwerk, complete SONOTEC kits met de juiste apparatuur, tasters, kabels en kalibratieblokken. Zo weet u zeker dat u de juiste producten gebruikt voor uw UT inspectie, waarmee u direct aan de slag kunt.

Neem
contact met ons op voor de diverse kits en advies voor uw toepassing. Bekijk hier ons aanbod van ultrasoon producten.

PRIJSSTIJGING MAGNAFLUX ZR-10C

Wegens (onverwachte) stijgingen van de prijzen van een aantal ruwe grondstoffen, zijn we genoodzaakt de prijs van onder andere Magnaflux ZR-10C Cleaner voor fluorescerend penetrant scheuronderzoek licht te verhogen. Deze prijsstijging zal in gaan per 24 juli 2017. Alle bestellingen tot die tijd worden nog gewoon geleverd tegen de eerder gecommuniceerde tarieven.

Profiteer nog van de oude prijs door uw bestelling voor 24 juli te plaatsen! Neem direct contact met ons op via sales@delooperndo.com.

SAVE THE DATE:  12 OKTOBER NDO KENNISDAG

In 2017 bestaat De Looper NDO 35 jaar! Dit jubileum is een belangrijke mijlpaal in ons bedrijf. Dit zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de loyaliteit van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten en leveranciers!

Om ons jubileum te vieren organiseren wij donderdag 12 oktober op een prachtige locatie in de buurt van ons kantoor een NDO kennisdag. Met als thema: NDO toen, nu en in de toekomst. 

We streven ernaar om een gevarieerde middag te bieden met verschillende productpresentaties, interessante lezingen, workshops en mooie ontmoetingen. Dit alles geheel in Brabantse sferen, onder het genot van een drankje en lokale lekkernijen.

Wilt u een bijdrage leveren aan deze kennisdag, laat het ons dan weten. We staan open voor uw suggesties. Wilt u zich al aanmelden voor deze dag?  Inschrijven kan hier.

ZOMER BEZETTING

De Looper NDO is de gehele zomer, zoals gewoonlijk normaal geopend. Echter beschikken we tijdens de maanden juli en augustus over een beperkte personele bezetting. We willen u vragen hier rekening mee te houden wanneer u uw bestelling plaatst.

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 via
sales@delooperndo.com of via +31(0)13 505 4216.

Het team van De Looper NDO wenst u een prettige zomer!
DOWNLOAD HIER ONZE PRODUCT CATALOGUS
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 De Looper NDO BV - All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@delooperndo.com

Meld je af voor deze nieuwsbrief