CONTROL MESSE - STUTTGART
Diverse grote merken, vertegenwoordigd door De Looper NDO, staan ook dit jaar wederom op de CONTROL beurs in Stuttgart van 9 t/m 12 mei 2017. Hier zullen zij hun producten demonstreren en vele experts aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van goed advies.

Wij stellen onze merken graag aan u voor.
SONOTEC zal dit jaar tijdens de CONTROL beurs de high-end A- en B-scan wanddiktemeter SONOWALL 70 introduceren welke eenvoudig te upgraden is naar een volledige flaw detector SONOFLAW. Dit innovatief instrument met draadloze taster detectie, aluminium behuizing en 5'' hoge resolutie display zal ieder ander instrument in zijn klasse overtreffen.

Tevens demonstreert SONOTEC s' werelds eerste air-coupled ultrasoon phased array systeem, SONOAIR samen hun uitgebreide range aan standaard en op maat gemaakte tasters.

Bezoek SONOTEC op stand 4520 in hal 4.
Kijk ook op: http://www.sonotec.eu/

Naast de optische emissie spectrometers en handheld XRF analyser introduceert Oxford Instruments tevens de nieuwe Vulcan handheld analyser met LIBS laser technologie. Vulcan is één van de snelste metaal analysers. Ook is de Vulcan één van de lichtste en eenvoudige te gebruiken analyser, met laser technologie in plaats van röntgenstraling. De Vulcan is water- en stofdicht en erg robuust gebouwd, waardoor dit instrument lang mee gaat. Zelfs in de meest veeleisende situaties.

Bezoek de experts van Oxford Instruments tijdens de CONTROL beurs op stand 4317 in hal 4.
Kijk ook op: https://www.oxford-instruments.com/
Rohmann biedt, met hun hoge kwaliteit wervelstroom apparatuur, oplossingen voor vele verschillende toepassingen. Van handheld instrumenten tot volledig geautomatiseerde systemen. De wervelstroom apparatuur van Rohmann biedt, naast scheurcontrole, ook oplossingen voor het meten van coatings en het analyseren van materialen op basis van geleidbaarheid. 

Bezoek de experts van Rohmann tijdens de CONTROL beurs op stand 6234 in hal 6.
Kijk ook op: http://www.rohmann.de/en/
DOWNLOAD HIER ONZE PRODUCT CATALOGUS
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 De Looper NDO BV - All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@delooperndo.com

Meld je af voor deze nieuwsbrief