NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016
Hierbij informeren wij u graag over onze lopende acties en product ontwikkelingen
  • Nieuwe website www.delooperndo.com
  • Direct metingen van de X-MET doorsturen met de Oi Connect app
  • Gratis Nederlandse software voor X-MET7000 en X-MET8000 serie
  • Vacature commercieel (technisch) binnendienst medewerker 
NIEUWE WEBSITE MET WEBSHOP
Op www.delooperndo.com vindt u een compleet overzicht van wat De Looper NDO kan leveren aan (verbruiks) artikelen en inspectieapparatuur voor onder andere  MPI, LPI, EC, Lasinspectie, Wervelstroom, Radiografie en Ultrasoon. Ons leveringsprogramma is gecategoriseerd weergegeven en de prijzen zijn online op te vragen. 

We nodigen u van harte uit om onze nieuwe website te bekijken en ontvang 5% korting op uw bestelling via de shop. Lees de voorwaarden van deze introductie actie.
NIEUWE APP MAAKT HET MOGEIJK METINGEN VAN DE X-MET DOOR TE STUREN
Met de nieuwe Oi Connect App van Oxford Instruments vooriPhone en iPad is het vanaf nu heel eenvoudig om de metingen gemaakt met de X-MET direct te versturen via e-mail, sms of op te slaan bij uw afbeeldingen. Ook het draadloos printen van een meting direct van uw iPhone of iPad is nu mogelijk.  

De Oi Connect app van Oxford Instruments is gratis te downloaden voor alle iOS apparaten en is compatibel met X-MET7000 en X-MET8000 series.  

Neem voor meer informatie contact met ons op. 
NEDERLANDSE SOFTWARE VOOR X-MET BESCHIKBAAR
Bedien uw X-MET7000/8000 nu nog makkelijker met een complete Nederlandstalige interface. De update is gratis en kunt u zelf aan de hand van een korte instructie toevoegen aan uw
X-MET. Geïnteresseerd in deze handige tool? Neem dan contact  met ons op.
VACATURE
We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Ben of ken je iemand die op zoek is naar een veelzijdige sales functie in een dynamisch technische omgeving? Bekijk hier de vacature of neem dan contact met ons op.
DOWNLOAD HIER ONZE PRODUCT CATALOGUS
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 De Looper NDO BV - All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@delooperndo.com

Meld je af voor deze nieuwsbrief